1:1 med HeartWise

Kropsterapi eller privat yogaundervisning?

(English, please visit HeartWise English homepage)

Om du har brug for hjælp eller støtte – enten på din yogamåtte eller dit liv mere generelt, tag en snak med mig, og lad skabe et forløb, der matcher dine ønsker.

Privat yogatime

Med en privat time får du skræddersyet undervisning til dine ønsker, behov og eventuelle udfordringer – om du gerne vil nedsætte stress eller booste din yogapraksis.

Læs mere om privatundervisning i yoga med HeartWise her.

Holistisk krop-sind terapi

Støtte til krop og sind?

Om du står midt i vilde udfordringer eller søger efter en mere kontinuerlig støtte til din personlige rejse, står jeg klar til at hjælpe.

Med udgangspunkt i kroppen og i nuet kan vi sammen give den nødvendige plads til de processer, der har brug for at finde sted lige nu og bygge indre ressourcer til at navigere dem.

Min tilgang er holistisk idet at det tager både din krop, det mentale og det følelsesmæssige med som helhed, og den drager fra kropsbaseret og/el. samtaleterapi (Hakomi-metoden), coaching, mindfulness, yoga, østlig visdom, energiarbejde og bevægele – alt efter dig og dine aktuelle behov. Frem for at anvende en bestemt metode, bruger jeg flere tilgange, som potentielt bedre matcher der, hvor du lige er i øjeblikket.

Læs mere om holistisk krop-sind terapi her.

“Jeg følte mig i den grad mødt, trygt og sikkert i det terapeutiske rum sammen med dig. Jeg har fået min krop tilbage og lidt mere! 
Jeg er meget taknemmelig og føler mig heldig at have mødt dig.”
 
Klient

Holistisk Coaching

kontakt Cedric:

cedric@heartwiseyoga.com