Privattime

Med en privat time får du skræddersyet undervisning til dine ønsker, behov og eventuelle udfordringer – om du gerne vil nedsætte stress eller booste din yogapraksis.

 

For English, click here

 

Jeg tilbyder dig privat undervisning i Indre By eller hjemme hos dig (Københavns område) på dansk, engelsk eller fransk.

 

 

 

Privat undervisning er velegnet til dig, som ønsker at…

… hele din krop og træne på en sikker måde

Du har en skade eller særlige behov (stress, kroniske smerter, post-operation, mm.), og du ønsker at træne på en sikker og målrettet måde, som både tager hensyn til din situation og forbedrer din fysiske form.

Igennem privat yogaundervisning kan vi finde de øvelser, som er bedste egnet til dig, og udvikle en helbredende praksis med en tilpas balance mellem styrke, smidighed og kropsopmærksomhed.

… ”jumpstarte” din yogapraksis

Du er forholdsvis eller helt ny til yoga, og du ønsker om at komme godt i gang og få det meste ud af almindelig undervisning.

Med en privat time bliver du klogere på de teknikker, som passer netop din krop og dine mål, og du føler dig mere sikker og tilfreds med din yoga.

… gå dybere med din praksis

Du er en øvet yogi(-ni) og vil gerne bringe din praksis til et nyt niveau eller/og arbejde målrettet med bestemte stillinger (omvendte stillinger, armbalancer, bagoverbøjninger…) med en skarp og personlig vejledning.

Takket være privat undervisning kan du hurtigt udvikle en seriøs og effektfuld daglig praksis, som både gør noget rigtig godt for din krop og støtter din personlige udvikling.

Er du interesseret?

Kontakt mig på cedric@heartwiseyoga.com eller tlf. 50 47 75 21 og lad os tale om, hvordan jeg kan støtte dig.

Namaste,

Cedric