Om Cedric

*For English, please visit the English bio*

Cedric Gorinas (ph.d., Yoga og mindfulness instruktør 700t).

Jeg brænder for at hjælpe andre med at vokse som mennesker.

Jeg instruerer med stor vægt på det gode alignment, der sikrer dig en fed og helbredende praksis. Udover alignment vil du opleve et fokus på “hjertet”; eller hvordan yoga mærkes også i din personlige udvikling – både på og udenfor yogamåtten. Min undervisningsstil fokuserer ikke blot om teknik, men desuden brænder jeg for hjæpe dig med at fordybe din kropsbevidsthed og udvikle dit evne til at vide og mærke, hvad der føles rigtigt for dig.

Det vigtigste for mig er at skabe et trygt og inklusivt rum, hvor det bliver sjovt og sikkert at være sig selv samt udfordre sig fysisk og på den personlige plan.

Igennem ca. 13 års praksis og 700t af yogauddannelser er jeg blevet fascineret af forbindelsen mellem kroppen, sindet og vores følelsesmæssige liv. Jeg underviser primært med baggrund i Anusara og Ashaya; en nyere metode der kombinerer nøjagtige, kropsterapeutiske teknikker med livsbekræftende visdom fra østlig filosofi. Under såvel klasser som retreats og workshops trækker jeg viden og inspiration fra diverse tilgange til personlig udvikling, filosofi, poesi, danseformer som Open Floor, 5 Rytmer og Contact Improvisation samt kropsorienteret psykoterapi (uddannelse fra Hakomi Institute i Californien).

Når jeg ikke underviser yoga tilbyder jeg individuel og gruppe-coaching samt uddannelser i yoga og mindfulness. Min mission som behandler/coach er at hjælpe mine klienter med at vokse, fordybe kontakten til sig selv og deres kropslige intelligens og træde i deres fulde potentiale (læs mere om private sessioner).

Jeg voksede op i Sydfrankrig og har altid været begejstret for at rejse og opdage andre kulturer. I 2007 valgte jeg at sætte min base i Danmark. Jeg elsker at tilbringe tid i natur, vinterbadning, skrive, være kreativ på forskellige måder og tilbringe kvalitets tid med mine nærmeste og mig selv. Jeg er uddannet ph.d. i økonomi og cand. merc. og har en tidligere karriere som forsker.

Namaste

Cedric

cedric@heartwiseyoga.com