Om Cedric

*For English, please visit the English bio*

Cedric Gorinas (ph.d., Yoga og mindfulness instruktør 700t).

Jeg brænder for at hjælpe andre med at vokse som mennesker.

Jeg instruerer med stor vægt på det gode alignment, der sikrer dig en fed og helbredende praksis. Udover alignment vil du opleve et fokus på “hjertet”; eller hvordan yoga mærkes også i din personlige udvikling – også uden for yogamåtten.

Det vigtigste for mig er at skabe et trygt og inklusivt rum, hvor det bliver både sjovt og sikkert at være sig selv og udfordre sig både fysisk og på den personlige plan.

Igennem ca. 10 års praksis og 700t af yogauddannelser er jeg blevet fascineret af forbindelsen mellem kroppen, sindet og vores følelsesmæssige liv. Jeg underviser primært med baggrund i Anusara og Ashaya; en nyere metode der kombinerer nøjagtige, kropsterapeutiske teknikker med livsbekræftende visdom fra østlig filosofi. Under både retreats, workshops og klasser trækker jeg viden og inspiration fra diverse metoder i personlig udvikling, poesi og min baggrund i kropsorienteret psykoterapi (uddannelse fra Hakomi Institute i Californien).

Fantastiske klasser

Fantastiske klasser undervist med stor viden, engagement og omsorg. Jeg deltog også i Cedric’s yoga-retreat i Tisvilde weekenden 21-22/4 2018, der var en af de bedste og stærkeste oplevelser, jeg har haft i mange år. Cedric’s klasser og retreats kan… Read more “Fantastiske klasser”

M.B.

Man falder straks til ro

Cedrics yoga-undervisning er lig nærvær og fordybelse, humor og tillid. Man falder straks til ro i den meget kompetente undervisning.

M.L.

nærværende, omsorgsfuld, empatisk og hjertevarm

Cedric er nærværende, omsorgsfuld, empatisk og hjertevarm. Der er en direkte forbindelse mellem hjertet og det han formidler. Cedric formår at skabe et trygt rum hvor ens udvikling støttes og hvor modet vokser, til at kaste sig ud i alt det smukke der… Read more “nærværende, omsorgsfuld, empatisk og hjertevarm”

S.H.

fokus på den gode og naturlige kropsholdning

Som underviser er Cedric meget nærværende og dygtig til at skabe en klasse, der både er udfordrende, men samtidig tilgængelig for alle niveauer. Han har fokus på den gode og naturlige kropsholdning, hvilket gør, at jeg trygt kan fordybe mig… Read more “fokus på den gode og naturlige kropsholdning”

T.H.

kropsbevidsthed, styrke og teknik

Jeg kan på det varmeste anbefale Cedrics yogaklasser. Jeg går på Cedrics ugentlige hold, men har også haft privattime med ham – begge dele har rykket min yogapraksis, både rent fysisk med kropsbevidsthed, styrke og teknik, men også mentalt med… Read more “kropsbevidsthed, styrke og teknik”

T.H.

hjertevarme og humor

Gennem flere år har jeg haft glæden at opleve Cédric som yogainstruktør, senest på yogaretræte, som han alene faciliterede. Cédric er passioneret, indlevende og kærer sig helhjertet om det menneske, han står overfor. Hvad end vi taler om fysisk-teknisk forståelse… Read more “hjertevarme og humor”

B.R.S.

I just love his classes!

I just love his classes! Such a nice voice to follow, love to detail and nice themes. I always feel amazing afterwards. Lovely! J.G.

J.G.

aldeles fremragende!

Inspireret, hjerteåbnende, viljesforankrende og aldeles fremragende. Fantastisk (ubesværet) fokus fra start til slut i undervisningen.

J.T.

stor menneskekundskab

Med en dybdegående fysisk-teknisk forståelse, et oprigtigt engagement og med anerkendelse, åbenhed og stor menneskekundskab skaber Cédric de perfekte, trygge rammer for din yogapraksis. Han lytter, skaber plads, opmuntrer og støtter. Jeg kan kun give Cédric min varmeste anbefaling.

B.S.

knowledge, presence and humour

Cedric has the right combination of knowledge, presence and humour to make his classes and retreats a pleasure to partake in. I.V.

expansive mind, body, heart practice

Thank you, Cedric, for guiding an expansive mind, body, heart practice rooted in compassion and clarity. L.L.

unique Zooming meditation

I love your peacefulness you bring to the meditation classes.  It’s very unique Zooming meditation.  I think every little bit helps students find their own way. D.M.

consummate professional

Everything about your delivery is just wonderful. I know that you wanted testimonials. I would say that you have a rare combination of being a consummate professional who is at the same time very open and approachable. Thank you! K.N.

Når jeg ikke underviser yoga tilbyder jeg individuel og gruppe-coaching. Min mission er at hjælpe mine klienter med at vokse, fordybe kontakten til sig selv og deres kropslige intelligens og intuition og træde i deres fulde potentiale (læs mere om private sessioner).

Jeg voksede op i Sydfrankrig og har altid været begejstret for at rejse og opdage andre kulturer. I 2007 valgte jeg at sætte min base i Danmark. Jeg elsker at tilbringe tid i natur, vinterbadning, at være kreativ på forskellige måder og tilbringe kvalitets tid med mine nærmeste eller mig selv. Jeg er uddannet ph.d. i økonomi og cand. merc. og har en tidligere karriere som forsker.

Namaste

Cedric

cedric@heartwiseyoga.com