sommer-fulde nyheder

Så er det blevet sommer igen, YAY!  Jeg håber, du har haft mulighed for at nyde det gode vejr og de lyse, lange dage…

Jeg elsker sommeren, især her i Norden, hvor forskelle med resten af året er tydeligere end andre steder. Hver sommer minder naturen os om vores længsel efter at vise vores fulde potentiale frem og bevæge os ud væk fra en mørkere, mere indadvendt periode. Den gør det ved at lade træerne vokse stærkere og grønnere, mens dyrenes unge kommer til stå på egne ben, og solen skinner kraftigere og højere op i himlen.

Hvordan skal du lade dit potentiale komme frem denne sommer?

Sommer er også den varmeste periode, en “FIRE”-tid. Det er der, hvor vores kræfter kan rykke bjergene og få os til at transformere vores liv hen imod det, som vi ønsker os.

Hvad er ved at ændre sig fra spire til plante i dit liv?

Hvordan samler du din energi, mod og kraft, således at det kommer til udtryk og gavn for dig og verden?

 

Denne sommer har jeg i hvert fald mod og lyst til at dele min passion for yoga med jer. Igennem udvikling af HeartWise Yoga ønsker jeg at blive en bedre version af mig selv, hvor mit hjerte og indre ”fire” servicerer andres velvære og udvikling.

 

HeartWise Yoga denne sommer

Jeg og HeartWise Yoga vil elske at se dig i løbet af sommeren til én eller flere af de følgende muligheder.

 

Yoga Retreat – få pladser tilbage!

Om blot en uge holder vi retreat i Sydfrankrig, midt i naturen, 1 time nord for Montpellier. Føler du et spontant indre kald til at være en del af en hel unik oplevelse? Så er det nu! Læs mere på hjemmesiden eller skriv til mig.

 

 

Yoga på Amagerstrand – hver morgen fra 23/7 og til 27/8

 

Kom godt i gang hver morgen lige ved vandet. Vi mødes tir-søn kl.8 (kl.9 i weekenden) lige over for Helgoland, hvis vejret tillader det.

Følg med på Facebook og se nærmere på hjemmesiden.

 

**EARLY-BIRD tilbud på 5 timers og 10 timers klippekort: hhv. 350kr og 550 kr., hvis købt via Mobile Pay før 16/7**

 

HeartWise Yoga i Yoga Al Fresco – Helsinge (20/7-24/8)

 

Jeg glæder mig rigtig meget til at undervise i min veninde Tinas fantastiske lokaler i Helsinge: Yoga Al Fresco.

2 klasser hver torsdag med start d.20. juli.

 

Power Yoga kl.17:00

Blid/Restorativ Hatha kl.18:45

 

Klippekort kan købes til både mine og de andres hold (10 gange for kr. 800 eller droppe ind til kr. 100 pr. gang) hos Annette (atzfanya@yahoo.com). Se holdene i kalenderen: http://www.yogaalfresco.dk/calendar/

 

 

Andre klasser i København

Jeg underviser også i Up Dog Yoga, Holmbladsgade 12, på Amager fra 17/7 og indtil slutningen af sommeren, og igen i Tinkuy, Skyttegade 3, fra 1/8. Se mere her: http://www.heartwiseyoga.com/ugentligehold/

 

Blog – ressourcer

 

HeartWise Yoga er nu på Facebook! Find os på ”HeartWise Yoga”, giv os et ”like” og følg med! Jeg deler tit blogopslag samt gratis spændende materialer. Fx guidet meditationer, og snart kommer et par yoga-videoer…

 

Ellers andet?

 

Hvis du er i Danmark 1-2 juli kan jeg varmt anbefale Tisvilde Yogafestival: en hyggelig og bæredygtig festival for alle med masser af spændende yoga, meditation, sund mad, sauna og bad i de skønneste omgivelser – mellem skov og vand!

 

Jeg tilbyder også privattimer, livs- og karrierecoaching, og jeg kan bringe yoga til din arbejdsplads… Besøg www.heartwiseyoga.com eller kontakt mig, hvis du vil høre mere.

 

Jeg håber, at du hermed kan finde inspiration og støtte, der kan få dit potentiale til at vokse og din indre ”fire” til at stråle!

 

Du ønskes en skøn sommer!

 

Namaste og mange solrige hilsner

 

Cedric Gorinas

HeartWise Yoga, founder

PhD & RYT-200

Aligning Body-Mind-Heart

www.heartewiseyoga.com

PS: Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrev fra HeartWise Yoga, send blot et svar til denne og skriv “AFMELD” i emnefeltet.