Coaching med HeartWise

// for English, read more here //

 

Jeg brænder for at hjælpe mennesker med at vokse og udleve deres potentiale. Om du er ved at bevæge dig i en ny retning, står midt i en forvandling, eller om du længes efter at finde “dig selv” i dit job eller dit liv, står jeg klar til at hjælpe dig på vej hen der, hvor hjertet kalder.

 

Kalder livet for en ny retning… der giver mening?

Står du i nogle personlige eller professionelle vilkår, som ikke længere føles rigtigt? Synes du også, at det nogle gange er skræmmende at drømme STORT og åbne sig op over for nye horisonter? Det kender jeg godt!

I et coachingforløb med HeartWise vil du opleve et trygt rum, hvori du kan begynde at tænke stort, se nye veje og tage de næste skridt i et tempo, der matcher dig 100%. Du vil få en guide, som har prøvet at stå i samme situation før, og som hjælper dig med at bearbejde de mentale blokeringer, der står i vejen, og opbygge de nødvendige ressourcer for at udleve dit potentiale!

 

I felt comfortable with Cedric’s presence in that I could be more vulnerable and open with him than other practitioners I’ve worked with. During our work together, he facilitated personal growth and I left each session feeling seen, supported, and more “myself”.  I was able to carry the healing and confidence I gained as a result into all areas of my life. (Brian)

 

Står du midt en stor forvandling?

Kriser og forvandlinger er en naturlig del af livet.

Om det er i forbindelse med kærlighed, job eller identitet – eller en kombination af det hele – udgør denne udfordring faktisk for dig en perfekt mulighed for at vokse som menneske og stå stærkere på den anden ende.

Yderst vigtigt i sådan en situation er at opretholde grounding og mental styrke og holde fast i de værdier, som man står inde for. Min intention er at hjælpe dig med at klargøre dine intentioner, opbygge ressourcer og lære nye redskab, som ville gøre dig i stand til at komme igennem denne periode og vågne gradvist op til det liv, som du dybest inde ønsker dig.

 

Det er evnen til hele tiden at føre én på sporet af én selv, der er Cedrics helt unikke evne. Jeg gik derfra hver gang med følelsen af at være blevet hørt helt ind i en kerne af mig selv, som jeg ikke selv havde været i stand til at lytte til og tage hensyn til. Med empati, indlevelse og respekt guider Cedric én ind i ens midtpunkt hele tiden, så man kan være og forblive tro mod sig selv og ens eget projekt. (Jane)

 

Drømmer du om at bringe passion og karriere sammen?

Det kræver mod, struktur tålmodighed og åbenhed at skabe et liv, hvor arbejdet ikke føles som sådant. Det tog mig flere år, før jeg endelig turde tage skridtet, og jeg har ikke fortrudt det skift et eneste sekund.

I yoga taler vi om ”svadharma”; ens livsmission og personlige bidrag til verdenen. Det har vi hver især. For nogle af os handler det om at danne familien, for andre om at rejse verdenen rundt… og for andre handler deres svadharma om at dele deres unikke talent med omverdenen i form af job eller virksomhed.

Hvis du drømmer om at finde en personlig mening i din karriere og gerne vil udvikle dig som menneske i det, du arbejder med, så burde vi tale sammen. Jeg brænder for at hjælpe folk som dig med at klargøre, hvordan du kan gøre verdenen et bedre sted og dele din unikke talent på en bæredygtig måde.

 

Cedric has been a great adviser in an early stage of my startup business. He helped me clarify the purpose and uniqueness of my business and make it more personal and professional at the same time. He’s a great listener and he can see structure even in the most chaotic and abstract thoughts and ideas. (Bine) 

 

 

Holistisk tilgang til din udvikling

Vi hver især er et komplekst og unikt menneske, som hver dag skal færdes og fungere i sociale og professionelle sfærer og samtidig forholde sig til den ofte indviklede ”indre verden”. Derfor er det naturligt, at en individuel udfordring også mærkes i interaktionerne med familien og på jobbet – og omvendt.

HeartWise ser på udvikling fra et holistisk perspektiv, hvor alle dele af dig selv blive set og adresseret:

  • Det mentale, det kropslige og ”hjertet” bringes sammen – I vores coaching snakker vi (det mentale), mærker vi efter (det kropslige) og lytter vi til din indre visdom (hjertet) for at hjælpe dig med at leve fra et mere integreret og stærkt sted.

 

  • Dit personlige liv og din professionelle liv, sammen – Det kan være smertefuldt eller drænende at leve et liv, hvor det, som du tilbringer mest af din vågne tid på, ikke stemmer overens med dine værdier og livsinteresser. Med HeartWise kan du forvente et rum hvor der er så meget plads til dine praktiske og jobmæssige problematikker såvel som til dine personlige og spirituelle spørgsmål.

 

  • En holistisk baggrund bag HeartWise – Det arbejde, vi gør sammen, kommer fra en integration af mine struktur-orienterede og analytiske tankegang fra min tidligere forskerkarriere med min passion for og flere uddannelser inden krops-orienteret psykoterapi, yoga, meditation, østlig og vestlig psykologi og filosofi samt handlingsorienteret coaching. Jeg har selv været igennem vigtige livstransitioner såsom flytning på tværs af landets grænser, separation/skilsmisse og betydningsfuld skift af karrierespor.

 

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Kontakt Cedric: cedric@heartwiseyoga.com

Namaste

Cedric