Om Cedric

Jeg blev certificeret yogalærer (RYT-200) fra Hamsa i København i 2013. Både før og efter har jeg uddannet mig med fremtrædende instruktører inden for alignment-based og heart-centered Hatha yoga, og jeg er i dag den eneste instruktør i Europa med en certificering i Ashaya Yoga®. Jeg underviser ud fra et alignment-baseret og hjertecentreret perspektiv, hvor forbindelsen mellem kroppen, hjertet og sindet er i centrum.

Jeg elsker denne holistiske tilgang til yoga af to grunde. Som det første tager den udgangspunkt i avanceret bevægelsesanatomi og terapeutisk yoga, som gør at hver stilling udføres på en sikker måde og kroppen bringes i en holdning, der føles både godt og helbredende (alignment-baseret). Desuden væver disse metoder østlig filosofi og personlig udvikling ind i den fysiske praksis med henblik på at dyrke de positive virkninger af yoga også på vores følelsesmæssige og mentale liv (hjertecentreret).

Igennem flere års daglige praksis, uddannelser og undervisning har jeg kunnet mærke de positive og transformerende effekter af yoga på både min krop og mit liv – og især udenfor yogamåtten. Desuden har jeg opsamlet en del viden og erfaring om kroppens kompleksitet og mangfoldighed, og jeg er fascineret af forholdet mellem kroppen, sindet og hjertet. Disse erfaringer og viden, som jeg har tilegnet mig i gennem årene, er præcist det, som jeg brænder for at videreformidle og dele i min undervisning.

Når jeg ikke underviser yoga tilbyder jeg individuel og gruppe-coaching med henblik på at hjælpe andre med at leve og arbejde på en måde, hvor de skaber mere balance og er i stand til at opnå deres fulde potentiale (læs mere på HeartWise Co.).

 

 

Jeg voksede op i Sydfrankrig og har altid været vild med at rejse. I 2007 valgte jeg at slå teltpælene ned i Danmark. Jeg er gift med Pernille og elsker at tilbringe tid i natur, vinterbade, male, bruge kvalitets tid og bare være med mine nærmeste eller mig selv. Jeg er uddannet ph.d. og cand. merc. og har en tidligere karriere som forsker og konsulent.

 

Namaste

Cedric

cedric@heartwiseyoga.com