Om Cedric

Jeg blev certificeret yogalærer (RYT-200) fra Hamsa i København i 2013. Både før og efter har jeg uddannet mig med fremtrædende instruktører inden for alignment-based og heart-centered Hatha yoga. I dag er jeg den eneste instruktør i Europa med en certificering i Ashaya Yoga®, og jeg tager regelmæssigt på uddannelse i USA med Todd Norian. Jeg underviser ud fra et alignment-baseret og hjertecentreret perspektiv, hvor forbindelsen mellem kroppen, hjertet og sindet er i centrum.

Jeg elsker denne holistiske tilgang til yoga af to grunde. Som det første tager den udgangspunkt i avanceret bevægelsesanatomi og terapeutisk yoga, som gør at hver stilling udføres på en sikker måde og kroppen bringes i en holdning, der føles både godt og helbredende (alignment-baseret). Desuden væver disse metoder østlig filosofi og personlig udvikling ind i den fysiske praksis med henblik på at dyrke de positive virkninger af yoga også på vores følelsesmæssige og mentale liv (hjertecentreret).

 

”Jeg kan på det varmeste anbefale Cedrics yogaklasser. Jeg går på Cedrics ugentlige hold, men har også haft privattime med ham – begge dele har rykket min yogapraksis, både rent fysisk med kropsbevidsthed, styrke og teknik, men også mentalt med principper og temaer fra yogaen, der kan bruges i hverdagen til at skabe plads og pauser.”

 

Igennem flere års daglige praksis, uddannelser og undervisning har jeg kunnet mærke de positive og transformerende effekter af yoga på både min krop og mit liv – og især udenfor yogamåtten. Desuden har jeg opsamlet en del viden og erfaring om kroppens kompleksitet og mangfoldighed, og jeg er fascineret af forholdet mellem kroppen, sindet og hjertet. Disse erfaringer og viden, som jeg har tilegnet mig i gennem årene, er præcist det, som jeg brænder for at videreformidle og dele i min undervisning.

 

“Som underviser er Cedric meget nærværende og dygtig til at skabe en klasse, der både er udfordrende, men samtidig tilgængelig for alle niveauer. Han har fokus på den gode og naturlige kropsholdning, hvilket gør, at jeg trygt kan fordybe mig i stillingerne uden at bekymre mig om at overstrække eller forvride musklerne.” 

 

Min tilgang til yoga er også inspireret af min baggrund i og stor interesse for kropsorienteret, mindfulness-baseret psykoterapi (tidligere uddannelse fra Hakomi Institute i Californien).

Når jeg ikke underviser yoga tilbyder jeg individuel og gruppe-coaching med henblik på at hjælpe andre med at leve og arbejde på en måde, hvor de skaber mere balance og er i stand til at opnå deres fulde potentiale (læs mere på HeartWise Co.).

 

 

Jeg voksede op i Sydfrankrig og har altid været vild med at rejse. I 2007 valgte jeg at slå teltpælene ned i Danmark. Jeg elsker at tilbringe tid i natur, vinterbade, male, bruge kvalitets tid og bare være med mine nærmeste eller mig selv. Jeg er uddannet ph.d. i økonomi og cand. merc. og har en tidligere karriere som forsker.

***

“Gennem flere år har jeg haft glæden at opleve Cédric som yogainstruktør, senest på yogaretræte i Fondamente i Sydfrankrig, som han alene faciliterede. Cédric er passioneret, indlevende og kærer sig helhjertet om det menneske, han står overfor. Hvad end vi taler om fysisk-teknisk forståelse eller mentalt fokus og nærvær, så har Cédric det til fulde, fordi han er drevet af et oprigtigt engagement. Og det kan mærkes. Han møder altid sine yogis med et smil. Med anerkendelse, åbenhed og stor menneskekundskab skaber han de perfekte, trygge rammer. Han lytter, skaber plads, opmuntrer og støtter. Og med hans nysgerrighed, hjertevarme og humor sørger han for at praksissen aldrig bliver ren rutine, men båret af lyst og leg.” 

***

“Cedrics yoga-undervisning er lig nærvær og fordybelse, humor og tillid. Man falder straks til ro i den meget kompetente undervisning.”

Namaste

Cedric

cedric@heartwiseyoga.com