Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Yoga, Mindfuless, Natur – RETREAT i Sverige

09/05/2019 @ 5:00 pm - 09/08/2019 @ 5:00 pm

fra (DKK)3500

YOGAFERIE – YOGA RETREAT

Balance – Næring – Vitalitet

 

Mullsjö, Sverige

5-8 september 2019

 

** for English: see Yoga Retreat in Sweden **

 

Forestil dig en intim og flot herregård, midt i smuk natur med sø og skov, tøndesauna, daglig yoga og meditation, tid til refleksion, ro… En dyb og tiltrængt næring i ned-på-jorden, unikt smukke og trygge rammer.

Du er hermed inviteret til et helt unikt ophold, hvor du får mulighed for at trække stikket af, forbinde dig til dig selv og elementerne og åbne dig op til overflod inde i og omkring dig.

Yogaferien vil bestå af daglige yoga, meditation, mindful walks, saunagus og tid til dig selv.

 

 

 

YOGA & MINDFULNESS for DIG

Yoga møder dig, som du er, og alle er velkomne til retræten — nybegyndere såvel som rutinerede yogi(-ni)s.

Retræten vil bestå af 5-6 yogasessioner med fysisk praksis, åndedrætsøvelser og mindfulness. Erfarne instruktør Cedric underviser i alignment-baseret og hjerte-centreret Hatha Yoga, der karakteriseres ved klare og terapeutiske instrukser, livsbekræftende filosofi og mindfulness. Resultatet er en dyb følelse af balance og næring i kroppen, sindet og hjertet.

TRYG og INTIM ATMOSFÆRE

 

Antallet af deltagerne er begrænset. Dette er for at skabe et trygt rum med ekstra opmærksomhed på dig som deltager, både på din yogapraksis og udvikling under opholdet.

 

MIDT i NATUR og ELEMENTERNE

 

Vi skal bo i historisk herregård og helt unikke naturomgivelser med sø og urørt skov. Udover yoga byder vi på saunagus, badning i sø og mindfule gåture som en del af retræten. Du kan se frem til en fordybelse i og genoplevelse af elementerne.

yogaferie Sverige

 

BELIGGENHED – LOGISTISK

 

Opholdet foregår i en svensk eventyrligt herregård, som Mindfulness Manor ejer og driver med autentisk, historisk og soigneret stemning. Har du ikke bil, kan du komme med toget til Mullsjö st. og hentes der. Ca. 3½t fra København med tog eller i bil.

 

Vegansk og (for det meste) glutenfri mad. Simpelt og lækkert.

 

  

INDHOLD

 

Start: tor 5/9 kl.17 – slut søn 8/9 kl.13

Feriens indhold:

  • morgenpraksis
  • 2 yogasessioner/dag (1 mere dynamisk og 1 blidere praksis)
  • Mindfule gåture (svampeplukning 😉 ?)
  • Saunagus og badning i søen
  • Daglig meditation, åndedrætsøvelser og personlig tid

 

yogaferie efterår

 

PRIS/P og TILMELDING

 

3.500 kr. (ved 2 tilmeldinger sammen, deling af dobbelt seng).

3.950 kr. (delt vær., 2 senge)

4.850 (enkelt vær.)

 

Prisen inkluderer al undervisning og aktiviteter på stedet, mad (3 måltider om dagen) og logi, men ikke rejsen til og fra Mullsjö eller stedet. Betalingsplan mulig (spørg Cedric).

Ved tilmelding opkræves der depositum på 2000 DKK, som sikrer dig en plads. Annullering og refundering mulig op til 1. august 2019 minus gebyr på 1,500 kr. Refundering efter 1. august er som udgangspunkt ikke mulig, men du er velkommen til at sælge din plads til en anden person eller evt. en person på eventuel venteliste. Beløbet for hele retreat bedes overføres senest p.1. august 2019 (medmindre andet aftalt med Cedric).

 

For tilmelding eller spørgsmål:

cedric@heartwiseyoga.com

tlf. 50 47 75 21

 

 

 

OM DIN UNDERVISER

 

Cedric Gorinas (ph.d., CYT-500, Ashaya Yoga ® certified).

Jeg brænder for at hjælpe andre med at vokse som mennesker.

Jeg instruerer med stor vægt på det gode alignment, der sikrer dig en sikker og helbredende praksis. Udover alignment vil du opleve et fokus på “hjertet”; eller hvordan yoga mærkes også i din personlige udvikling – uden for yogamåtten.

 

Det vigtigste for mig er at skabe et trygt og inklusivt rum, hvor det bliver både sjovt og sikkert at være sig selv og udvikle sig både fysisk og på den personlige plan.

 

Igennem ca. 10 års praksis og 700t af yogauddannelser er jeg blevet fascineret af forbindelsen mellem kroppen, sindet og vores følelsesmæssige liv. Jeg underviser primært med baggrund i Ashaya Yoga ®; en nyere metode der kombinerer nøjagtige, kropsterapeutiske teknikker med livsbekræftende visdom fra østlig filosofi. Udover yoga per se er mine retreats, workshops og klasser præget af min viden og passion for personlig udvikling, poesi og kropsorienteret psykoterapi.

 

Læs mere på heartwiseyoga.com eller kig forbi en klasse/event i København.

 

“Jeg kan på det varmeste anbefale Cedrics yogaklasser. Jeg går på Cedrics ugentlige hold, men har også haft privattime med ham – begge dele har rykket min yogapraksis, både rent fysisk med kropsbevidsthed, styrke og teknik, men også mentalt med principper og temaer fra yogaen, der kan bruges i hverdagen til at skabe plads og pauser.”

“Cedric er nærværende, omsorgsfuld, empatisk og hjertevarm. Der er en direkte forbindelse mellem hjertet og det han formidler. Cedric formår at skabe et trygt rum hvor ens udvikling støttes og hvor modet vokser, til at kaste sig ud i alt det smukke der er ligeforan os og inden i os fra det øjeblik vi fødes. Som formidler/lærer har Cedric en super fin balance mellem det åndelige og professionelle rum og sidst men ikke mindst har han en helt vidunderlig humor….”

 

Namaste

Cedric

cedric@heartwiseyoga.com

tlf. 50 47 75 21

Details

Start:
09/05/2019 @ 5:00 pm
End:
09/08/2019 @ 5:00 pm
Cost:
fra (DKK)3500
Event Category:
Event Tags:
, , , , , ,
Website:
www.heartwiseyoga.com/event/yogaferie/retreat-sept 2019

Organizer

HeartWise Yoga
Email
cedric@heartwiseyoga.com
View Organizer Website

Venue

Mindfulness Manor
Mullsjö, Sweden + Google Map
View Venue Website