Retreats

***RETREATS in DENMARK & FRANCE in 2018***

Renewal Retreat: Yoga & Sauna

mini retreat i Tisvilde (21-22 april 2018)

read more here

Tisvilde Hegn

Yoga, Mindfulness & Natur

6-dage Retreat i Sydfrankrig // 6 days in Southern France

2-8 juli, 2018

read more here

Sorgues Valley, Fondamente

 

… Referencer // Testimonials…

“Gennem flere år har jeg haft glæden at opleve Cédric som yogainstruktør, senest på yogaretræte i Fondamente i Sydfrankrig, som han alene faciliterede. Cédric er passioneret, indlevende og kærer sig helhjertet om det menneske, han står overfor. Hvad end vi taler om fysisk-teknisk forståelse eller mentalt fokus og nærvær, så har Cédric det til fulde, fordi han er drevet af et oprigtigt engagement. Og det kan mærkes. Han møder altid sine yogis med et smil. Med anerkendelse, åbenhed og stor menneskekundskab skaber han de perfekte, trygge rammer. Han lytter, skaber plads, opmuntrer og støtter. Og med hans nysgerrighed, hjertevarme og humor sørger han for at praksissen aldrig bliver ren rutine, men båret af lyst og leg.” 

***

“Som underviser er Cedric meget nærværende og dygtig til at skabe en klasse, der både er udfordrende, men samtidig tilgængelig for alle niveauer. Han har fokus på den gode og naturlige kropsholdning, hvilket gør, at jeg trygt kan fordybe mig i stillingerne uden at bekymre mig om at overstrække eller forvride musklerne.” 

***

”Jeg kan på det varmeste anbefale Cedrics yogaklasser. Jeg går på Cedrics ugentlige hold, men har også haft privattime med ham – begge dele har rykket min yogapraksis, både rent fysisk med kropsbevidsthed, styrke og teknik, men også mentalt med principper og temaer fra yogaen, der kan bruges i hverdagen til at skabe plads og pauser.”

***

“Cedrics yoga-undervisning er lig nærvær og fordybelse, humor og tillid. Man falder straks til ro i den meget kompetente undervisning.”